A szellemi tulajdon védelme
 

Népszerű a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello, magyar mobilalkalmazás

A A A    Nyomtatható verzió

A kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat a BabyHello applikáció.

A BabyHello célja és missziója, hogy megkönnyítse a friss szülők mindennapjait azzal, hogy egy hiteles és hasznos információ csomagot nyújt, ami bárki számára elérhető.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban. Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése. Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások.

Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en.

 

Források:

https://www.digitalhungary.hu/e-volution/Itt-a-kisgyerekes-szulok-uj-kedvenc-alkalmazasa-a-BabyHello/24897/

https://babyhello.hu/

Kép forrása:

https://apps.apple.com/hu/app/babyhello/id6480527384