A szellemi tulajdon védelme
 

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Xeropan

A A A    Nyomtatható verzió

A világ 250 legjobb EdTech, azaz oktatástechnológiai vállalatait állította sorrendbe a TIME magazin.  A magyar Xeropan az előkelő 35. helyet szerezte meg, az európai cégek között pedig a 11. lett és egyben az egyetlen magyar vállalat a nemzetközi ranglistában.

A rangsorolás során a pénzügyi erősséget,  iparági hatást,  a vállalatok szellemi tulajdonának mennyiségét és értékét is vizsgálták. Emellett olyan mérőszámokat is figyelembe vettek, mint a webes forgalom és a felhasználók száma, hogy felmérje a vállalat relevanciáját az adott célcsoportok számára.

 

______________________________

A magyar fejlesztésű Xeropan digitális eszközökön tanít nyelveket jól átgondolt, tudományosan megalapozott módszertan szerint, magasan kvalifikált szakemberi gárda által létrehozott, a legfontosabb nyelvi készségek mindegyikét fejlesztő tananyagok segítségével.

A több díjjal is elismert, komoly szakmai háttérrel összeállítottnyelvtanuló app már eddig is meghódította a világot, 7 éves fennállása alatt már több mint kétmillióan használták a világ minden táján.

 

Forrás:

https://hirek.prim.hu/cikk/2024/05/03/magyar_siker_nemzetkozi_dijat_nyert_a_time_magazintol_a_nyelvtanulo-applikacio

Kép forrása:

https://hu.xeropan.com/