A szellemi tulajdon védelme
 

Tervezd újra!

A A A    Nyomtatható verzió

A CheckINN Tursztikai Innovációs HUB és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem immár harmadik alkalommal hirdeti meg CheckINN Revitalizátor ötletpályázatát.  A verseny célja, hogy a funkcióját elvesztett, elhanyagolt épületek, területek újrahasznosítására jó ötletek szülessenek turisztikai, építészeti és dizájn szempontból, illetve az is, hogy inspirálja a magyar felsőoktatásban tanuló fiatalokat az innovatív, vállalkozói gondolkodásra.

A pályázat benyújtási határideje: 2024. május 15.

A pályamunkák két fordulóban kerülnek kidolgozásra és bírálatra. Az első forduló során egy 2 perces kreatív anyagot kell benyújtaniuk a csapatoknak, amelyben bemutatásra kerül a csapat, a revitalizálni kívánt terület vagy épületegyüttes, illetve a turisztikai célú újrahasznosítás ötlete (beadási időtartam: 2024.04.01-2024.05.15.)

A második fordulóban, egy maximum 20 oldalas kreatív dokumentumban, kell részletezni a revitalizálás turisztikai, gazdasági és építészeti, dizájn folyamatait a hallgatók tudásszintjéhez mérten. (beadási határidő: 2024.07.31)

A legjobbnak ítélt pályamunkák (összesen 2 csapat) 3.000.000 Ft pénzdíjazásban részesülnek.

A Verseny keretében a Pályázóknak lehetőségében áll az ágazatokon átívelő, komplex gondolkodásmód és folyamatok elsajátítása, valamint a szakmai ismeretek bővítése és elmélyítése. A CheckINN Revitalizátor során egy képzeletbeli fejlesztői csapatot alkotva lehetőség nyílik új funkciót álmodni egy-egy jobb sorsa érdemes rozsdaövezeti vagy elhagyatott terület, épület számára a különböző szinergiákat kihasználva.

A pályázati kiírás itt érhető el: https://revitalizator.check-inn.hu/(S(vdyznh3rcd1vkz5gnlsbwhx3))/Pages/Static/CompetitionDesc.aspx

Forrás:

https://revitalizator.check-inn.hu/(S(vdyznh3rcd1vkz5gnlsbwhx3))/Pages/Static/CompetitionDesc.aspx

 

Kép forrása:

https://revitalizator.check-inn.hu/(S(qupvumajdjmnt0cn4ev34los))/default.aspx